EconVice Nederland is een installatiebureau voor particulieren, installateurs en aannemers.

 

Wij geven advies op het gebied van leefklimaat en efficiënt energiegebruik voor Specifiek luchtverwarmingsinstallaties particulier in de woningmarkt.

 

Veel eigenwoning bezitters weten niet waar ze moeten beginnen bij het duurzamer maken van hun woning en of luchtverwarmingsinstallatie. Wij willen deze mensen helpen in het gehele proces om te zorgen dat hen huidige energieverbruik d.m.v.een goede afstelling, een gesloten retoursysteem, hoogrendements luchtverwarmer en luchttechnisch inregelen van de installatie en het energieverbruik zal voor deze woningbezitters met tenminste met 20 tot 30 %  kunnen dalen t.o.v. uw huidige energieverbruik.  

  

Bijkomend voordeel is dat het wooncomfort hoger wordt en, ook niet geheel onbelangrijk, de waarde van de woning d.m.v. deze maatregelen behoorlijk kan stijgen. [woningen met een hoog gasverbruik zijn in deze tijd niet in trek]

 

Tijdens dit advies kijken wij ook verder naar de bouwkundige kant zoals hoe zit het met de luchtdichtheid van de woning, zijn er nog andere aspecten die wij aan u  kunnen toelichten, afstelling van de thermostaat, brievenbus klep, spaarlampen, dubbel glas etc, etc...

 

Soms is een kleine investering nodig om uw verbruik naar beneden te brengen en kan uw investering die hier mee gemoeit is binnen enkele jaren wordt terugverdiend zeker nu wij weten dat de energieprijs de komende jaren behoorlijk zal stijgen.

 

Ruim 30 jaar ervaring in onderstaande luchtverwarmingssystemen;

 

►  Brink Luchtverwarming

 

►  Ubbink

 

►  Fedders

 

►  Lennox

 

 

Wat kunnen wij voor u betekenen!

  

Voor meer uitleg en prijzen klik hier!