Film EconVice Nederland


 

Waarom deze dienst 


De bedrijven die van deze dienst gebruik maken, zijn bedrijven waar de directeur/eigenaar zelf mee werkt op de bedrijfsvloer en hierdoor het grootste deel van de dag buiten de deur en/of in bespreking, vergadering, en op bezoek bij zijn/haar klant is. Hierdoor is het niet altijd mogelijk op de telefoon aan te nemen en om toch iedereen de mogelijk te geven om uw vraag of mededeling aan ons kwijt te kunnen, hebben wij gezamenlijk hiervoor een oplossing gezocht.

 

Het voordeel is dat wij altijd bereikbaar zijn voor uw bericht, de techniek staat vandaag de dag niet stil en d.m.v.  ontvangen van e-mail berichten op onze mobiele telefoontoestellen kunnen wij indien de werkzaamheden het toelaten snel kunnen reageren op spoedberichten. U moet er van uitgaan dat de meeste berichten worden gelezen en beantwoord op het eind van de dag wanneer wij weer op kantoor aanwezig zijn, want wij moeten het hebben van de verdiensten overdag.

 

Belangrijk is dat u het juiste bedrijf aanvinkt in de contactaanvraag.


De mail wordt dagelijks [in ieder geval op eind van de dag] gelezen en kunnen wij contact met u opnemen per telefoon of per mail zoals u in de mail heeft aangegeven. 

 

           

 

.....